Polévka z pečeného celeru v uzené paprice
1 menší bulva celeru, 2 lžíce uzené papriky, 8 lžic olivového oleje, 2 menší cibule, 2 lžičky provensálského koření, 1 menší …
1 menší bulva celeru, 2 lžíce uzené papriky, 8 lžic olivového oleje, 2 menší cibule, 2 lžičky provensálského koření, 1 menší …
½ kg brambor (oloupaných a nakrájených na kostky), 1 středně velká cibule, 2 polévkové lžíce oleje, 3-4 středně velké mrkve …
250 g tofu, 1 cibule, 1,5 dl oleje, 350 g mražené kukuřice, sójová omáčka, maizena, 1 litr vody, sůl
Osvěžující cuketový krém s mátou.
2 plechovky krájených rajčat, 1 hrnek neuvařené čočky, 3 hrnky zeleninového bujonu, 2 lžíce lahůdkového droždí, 1 cibule, …
2 stroužky česneku, 2-4 pl olivového oleje, 10 š vody, 2 a 1/ š čočky, 2 a 1/2 š nasekané cibule, 2 š nakrájené mrkve, 3 š …
Seznam ingrediencí: 2 lžíce olivového oleje, 1 jarní cibulka, 200 g mrkve, 2 stroužky utřeného česneku, 30 g rajčatového protlaku …
Tato polévka se stala synonymem ruské kuchyně, ačkoli původně pochází se sousední Ukrajiny. Pokrm je složený převážně z řepy, …
Na polévku: 450 g květáku, 2 stroužky česneku, sušený tymián, 4 lžíce olivového oleje, 2 cibule, 2 menší brambory, 2 jarní cibulky …
150 g cizrny, 5 lžic olivového oleje, 2 červené cibule, 1 červená paprika, 1 lilek, 1 lžíce sušených provensálských bylinek, 1 …