Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Tofu se zelím

2 pl oleje, 3/4 š nakrájené cibule, 3 š na kostičky nakrájeného bílého zelí, 3 š na tenké plátky nastrouhané kořenové zeleniny, 2 čl solčanky, 1/2 čl saturejky, 1/2 čl bazalky, 1/2 čl soli, 4-5 š vody, 3 pl hrubé mouky, 2 š na kostičky nakrájeného tofu, 2 pl sójové omáčky, 1 pl oleje, 3 stroužky česneku, 1/2 pl nasekané petrželové natě
|
Typ článku: Recepty

Na oleji usmažíme cibuli, přidáme zelí, orestujeme do sklovita a spolu se zeleninou, bylinkami a solí chvíli podusíme. Potom zalijeme 2-3 š vody a dusíme doměkka. Za stálého míchání pomalu přisypáváme hrubou mouku, přidáme sójovou omáčkou pokapané a v troubě krátce zapečené tofu a společně vaříme (4-5 minut). Po odstavení vmícháme petrželovou nať, utřený česnek a l pl oleje. Podle potřeby dosolíme. Jídlo je hustší konzistence.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 3391
Datum: 25. 1. 2009