Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Pečené tofu kostky

Vhodné na dušený špenát, na dušenou kapustu nebo zelí nebo jinou zadělávanou zeleninu, na brambory nakyselo, hrachovou kaši apod.
|
Typ článku: Recepty

tofu bílé 1 kostka, shoyou – sójová omáčka 1–2 pl, kmín drcený 1 čl, česnek 2–4 stroužky, solčanka 1 čl, cibule 1 ks, olej 2 pl, voda trochu na podlití

Tofu nakrájíme na středně velké kostky, smícháme s ostatními surovinami, podlijeme trochou vody a pečeme ve vyhřáté troubě asi 8–10 minut. Během pečení promícháme.

Vhodné na dušený špenát, na dušenou kapustu nebo zelí nebo jinou zadělávanou zeleninu, na brambory nakyselo, hrachovou kaši apod.

Z knihy Romana a Halyny Uhrinových „Nevařte podle kuchařek“ (vydal Advent-Orion), kterou lze objednat na adrese www.a-o.cz.

Počet přečtení: 5053
Datum: 16. 10. 2009