Vegetariánské steaky | Prameny zdraví

Vegetariánské steaky

K přípravě steaků použijeme Robi oválky (Robi maso); jedná se o chladírenský, vakuovaný výrobek z rostlinné bílkoviny.

Vegetariánské steaky

Rubrika: Náhražky masa | Typ článku: Recepty

Oválky příčně mírně nařízneme, vždy asi v centimetrových vzdálenostech, potřeme směsí z oleje, sójové omáčky Shoyu a lahůdkového droždí, kterou jsme si předem umíchali, posypeme čerstvými lístky rozmarýnu, dýňovými semínky a poklademe plátky cibule.

Vložíme na plech do trouby zapéct (doba pečení cca 10-15 minut). Před koncem pečení každý plátek lehce polijeme čerstvou šťávou z jablek (nejlepší je sladkokyselý druh).

Podáváme s pečenými brambory a zeleninovým salátem.

Dobrou chuť přeje Marta Královičová

Počet přečtení: 5 576 Datum: 23. 1. 2015