Seitan na divoko | Prameny zdraví

Seitan na divoko

1 ks seitanu, 1 ks uzeného tofu, 2 cibule, olej, mrkev, pastinák, celer, bobkový list, 1 čl tymiánu, 2 pl sójové omáčky, 6 jalovčinek, 2 pl sójové smetany Provamel

Seitan na divoko

Rubrika: Náhražky masa | Typ článku: Recepty

Na oleji osmažíme cibuli, přidáme nakrájenou zeleninu, koření, seitan, tofu, podlijeme vodou a 20 minut podusíme. Seitan a tofu vyjmeme a nakrájíme na kousky. Omáčku rozmixujeme, přidáme smetanu, zahustíme moukou, opět uvedeme do varu, přidáme seitan, tofu a necháme ještě 10 minut odležet (aby seitan natáhl chuť).

Podáváme s uvařenými jáhly, rýží nebo celozrnným knedlíkem.

Dobrou chuť přeje Kateřina Kukosová

Počet přečtení: 3 153 Datum: 25. 1. 2009