Fazolová polévka se zeleninou
1 šálek fazole červená ledvina, 2 stroužky prolisovaného česneku, 1 nakrájená cibule, 2 brambory, 1 mrkev, 2 cukety, 100 g …
1 šálek fazole červená ledvina, 2 stroužky prolisovaného česneku, 1 nakrájená cibule, 2 brambory, 1 mrkev, 2 cukety, 100 g …
Ve velké pánvi orestujte ve čtvrtině šálku vody cibuli a česnek (asi 10 minut). Nakrájejte rajčata a přidejte je spolu se šťávou, …
Koláč ze špaldové mouky určitě není náhradou piškotového těsta, tudíž musíme počítat s tím, že těsto bude malinko tužší a taky …
Připravíme si pouze poloviční množství jáhlové (kuskusové) kaše s rozinkami na spodní vrstvu dortu. Ozdobně ji poklademe ovocem …
olej 1 PL, cibule větší 1 ks, voda 5 PL, voda na zalití 20 š, mrkev 3–4 ks, celozrnná špaldová vřetena 400 g, brokolice 400 g, …
200 g špaldy, jablka podle chuti. rozinky podle chutiŠpaldu propláchneme a namočíme alespoň na den do studené vody. Můžeme nechat …
500 g celozrn. mouky pšeničné, 200 g hladké mouky, 150 g přírodního cukru, 150 ml olivového oleje, 100 g vlašských ořechů nahrubo, …
200 g cizrny, 1 polévková lžíce olivového oleje, 1 velká nakrájená cibule, 4 stroužky prolisovaného česneku, 2 lžičky drceného …
1 větší cibule, 1 pl oleje, 1,5 čl würzlu, 1 čl rozmarýnu, 1 čl bazalky, 5 šálků vroucí vody (1 šálek = 1,4 dl), 1,5 šálku …
Celozrnný chléb je hutnější, hustější a tmavší, avšak jeho hlavní předností je dostatek vlákniny a o 300 % vyšší biologická …