Pohanková sekaná | Prameny zdraví

Pohanková sekaná

3 š uvařené pohanky, 2 š okary, 2 pl lněného semínka, 1/2 š teplé vody, 2 středně velké nakrájené cibule, 5 pl polohrubé mouky, 5 pl celozrnné mouky, 5 stroužků utřeného česneku, 2 čl solčanky, 1/2-1 čl soli, 1/2 čl oregana, 1 čl majoránky, 2 pl oleje, olej na vymaštění plechu, mouka na vysypání plechu

Pohanková sekaná

Rubrika: Náhražky masa | Typ článku: Recepty

Lněné semínko namočíme v 1/2 š vody a necháme 15 minut stát. Potom důkladně promícháme s ostatními surovinami a hmotu rozetřeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech ve vrstvě 2 cm. Upečeme ve středně vyhřáté troubě (asi 30-40 minut).

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 4 135 Datum: 25. 1. 2009