Fazolové lusky na paprice | Prameny zdraví

Fazolové lusky na paprice

fazolové lusky 350 g (uvařit v osolené vodě), česnek 2 stroužky, olej 1 pl, kopr 1–2 pl, paprika zelená 1 ks

Fazolové lusky na paprice

Rubrika: Zeleninová jídla | Typ článku: Recepty

Nadrobno nakrájený česnek osmahneme na oleji, přidáme posekaný kopr a na nudličky nakrájenou papriku. Dusíme asi 5–6 minut, podle potřeby podlijeme vodou. Potom smícháme s uvařenými lusky a podle potřeby dochutíme solí a olivovým olejem. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Z knihy Romana a Halyny Uhrinových „Nevařte podle kuchařek“ (vydal Advent-Orion), kterou lze objednat na adrese www.a-o.cz.

Počet přečtení: 5 051 Datum: 26. 4. 2010