Vařte zeleninu, chcete-li zvýšit svůj příjem železa
Podle výsledků výzkumu prezentovaného na setkání American Chemical Society zvyšuje vaření zeleniny - a dokonce i některých druhů …
Podle výsledků výzkumu prezentovaného na setkání American Chemical Society zvyšuje vaření zeleniny - a dokonce i některých druhů …
I když většina lidí v USA konzumuje doporučené dávky ovoce a zeleniny, výzkum ukázal, že většina lidí si vybírá takové zdroje, …
Směs vitamínů řady B snižuje riziko srdečního infarktu, opakování chirurgického zákroku a úmrtí u pacientů, kteří se podrobili …
Výsledky nové studie ukazují, že ženy, které nemají dostatečný přísun vitamínu E stravou, mají vyšší riziko onemocnění …
Vědci z Cornell University hlásí, že čerstvá jablka jsou silnějším antioxidantem než velké dávky vitamínu C. Dr. Rui Hai Lui s …
Podle studie prezentované na nedávném zasedání American Chemical Society, bylo množství antioxidantů v dušené a rozmačkané mrkvi …
Doplněk vitamínu D při celkových nákladech okolo 45 korun za rok by mohl podle britských vědců snížit riziko zlomenin u starších …
Je to pravda: jablko denně dokáže udržet lékaře v bezpečné vzdálenosti. Ukazuje se, že jablka jsou nabita flavonoidy a polyfenoly, …
Strava bohatá na karotenoidy je spojována s řadou prospěšných zdravotních účinků. Lykopén, který je hlavním karotenoidem v naší …
Ve studii na 689 dospělých měli lidé s nejnižší hladinou folátů více než dvojnásobné riziko úmrtí na kardiovaskulární onemocnění …