Transmastné kyseliny a vysoký cholesterol
Vysoký příjem transmastných kyselin - což jsou tuky, které se nacházejí hlavně v margarínech - souvisí podle výsledku nové studie …
Rubrika: Stravování |
Typ článku: Studie
Vysoký příjem transmastných kyselin - což jsou tuky, které se nacházejí hlavně v margarínech - souvisí podle výsledku nové studie …
Dříve se vědci domnívali, že v pocitu nasycení hraje hlavní roli obsah tuku v potravě, nová studie však ukazuje, že rozhodující je …
„Dojez tu zeleninu,“ je rada, jejíž rychlé uposlechnutí dokáže významně snížit riziko onemocnění cukrovkou.
Výzkumný tým dr. Linose z Athénské univerzity porovnával stravu 145 pacientů s revmatoidní artritidou se stravou 188 lidí, kteří …
„Paradox vysoké střední doby života v zemi s velmi nízkou životní úrovní může být nejpravděpodobněji vysvětlen stravou - jmenovitě …