Vláknina, vláknina, vláknina…
Kromě obecně známých prospěšných účinků na funkci střev nejspíš zvýšený přísun vlákniny omezuje riziko rakoviny tračníku a prsu, …
Kromě obecně známých prospěšných účinků na funkci střev nejspíš zvýšený přísun vlákniny omezuje riziko rakoviny tračníku a prsu, …
Jíme tak, jako by nám nezáleželo na budoucnosti. A máme data, která to potvrzují.
Vleklá slabá metabolická acidóza, která je připisována stravě bohaté na maso, pomáhá vysvětlit, proč lidem konzumujícím stravu na …
Sladké brambory mohou být pokládány za superpotravinu. Jsou řazeny mezi nejzdravější jídla na naší planetě a jednoho dne to může …
Existuje psychologický koncept zvaný „rozhodovací únava“, který obchodníkům slouží jako nástroj k manipulaci se zákazníky. Zdá …
Výzkumy týkající se emocí a stavů nálady u lidí konzumujících převážně rostlinnou stravu naznačují, že menší množství masa ve …
Pokud opláchneme ovoce nebo zeleninu pod tekoucí vodou, odstraníme tím asi polovinu zbytkových pesticidů. A co zbytek?
Patříte mezi vášnivé milovníky vaření, ale zároveň neradi utrácíte? Ušetřit v kuchyni můžete hned několika způsoby. Zavedení …
Jak je ale možné odolat nepřekonatelné chuti dát si jídlo obsahující sůl, cukr a tuky? Je to jednoduché – vzdejte se takovýchto …
Grahamová mouka je druhem celozrnné mouky. Je pojmenována po Sylvester Grahamovi, který patřil k významným šiřitelům myšlenek …