V jaké formě je váš trávicí trakt?
Doba průchodu potravy naším tělem závisí na stravovacích návycích.
Doba průchodu potravy naším tělem závisí na stravovacích návycích.
Kromě obecně známých prospěšných účinků na funkci střev nejspíš zvýšený přísun vlákniny omezuje riziko rakoviny tračníku a prsu, …
Jíme tak, jako by nám nezáleželo na budoucnosti. A máme data, která to potvrzují.
Vleklá slabá metabolická acidóza, která je připisována stravě bohaté na maso, pomáhá vysvětlit, proč lidem konzumujícím stravu na …
Sladké brambory mohou být pokládány za superpotravinu. Jsou řazeny mezi nejzdravější jídla na naší planetě a jednoho dne to může …
Existuje psychologický koncept zvaný „rozhodovací únava“, který obchodníkům slouží jako nástroj k manipulaci se zákazníky. Zdá …
Výzkumy týkající se emocí a stavů nálady u lidí konzumujících převážně rostlinnou stravu naznačují, že menší množství masa ve …
Pokud opláchneme ovoce nebo zeleninu pod tekoucí vodou, odstraníme tím asi polovinu zbytkových pesticidů. A co zbytek?
Patříte mezi vášnivé milovníky vaření, ale zároveň neradi utrácíte? Ušetřit v kuchyni můžete hned několika způsoby. Zavedení …
Jak je ale možné odolat nepřekonatelné chuti dát si jídlo obsahující sůl, cukr a tuky? Je to jednoduché – vzdejte se takovýchto …