Strava
Celer: při dně a revmatismu
Celer – to není jen zelenina, na kterou si vzpomeneme, až když chceme udělat svíčkovou nebo když na Vánoce chystáme bramborový...Rubrika: Zelenina | Typ článku: ČlánkyKokosový tuk není hlavním viníkem
Mnohé organizace dnes varují před konzumací kokosového tuku. Kokosový tuk má však na svědomí pouze zlomek spotřeby nasycených...Rubrika: Oleje a tuky | Typ článku: Rady lékařeJak se zbavit plynatosti
Hlavním zdrojem plynů je u většiny lidí aktivita bakterií v tračníku, ve kterém pracují na dokončení trávení našich potravin.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyCo má vyšší obsah sodíku?
Porce hovězího, porce smaženého kuřete (bez aditiv), velká porce pomfritů od McDonalda nebo porce slaných preclíků?Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživyKodaň: skoro 90 procent všech pokrmů je bio
Neuvěřitelných 88 % všech pokrmů poskytovaných veřejnými institucemi v Kodani je v bio kvalitě. Žádné jiné město v Dánsku a...Rubrika: BIO | Typ článku: ČlánkyNesedněte lepku na lep
Asi jste už slyšeli o autoimunitním onemocnění jménem celiakie, jež se projevuje negativní reakcí organismu (včetně...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyBobuloviny pro lepší paměť
Data ze studie o zdravotních sestrách zkoumající stravu a zdraví šestnácti tisíc žen, a to již od osmdesátých let minulého...Rubrika: Ovoce | Typ článku: StudieSlunečnice – nejen pro ptactvo
Slunečnice není jen pro sýkorky na zimu. I my přece máme nárok na zdravou pochoutku! Nad úšklebek se klidně povznesu. Chápu ho...Rubrika: Ořechy a semena | Typ článku: ČlánkyOregano chrání před radiací
Dobromysl je bylina tak bohatá na antioxidanty, že se vědci rozhodli vyzkoušet, zda dokáže snížit negativní účinky radiace na DNA...Rubrika: Bylinky | Typ článku: ČlánkyCelozrnné výrobky vs. celá zrna
Když jíte zrno nezpracované (i když vše důkladně sežvýkáte), kousky celých semen a zrn se dostanou společně se škrobem až do...Rubrika: Obilniny | Typ článku: Přírodní léčba