Sekaná z pšenice a fazolí | Prameny zdraví

Sekaná z pšenice a fazolí

1 1/2 š pšenice (namočit na 1 den, vařit 1 hodinu a mlít na masovém mlýnku), 1/2 š fazolí (namočit, uvařit do měkka, pomlít), 1-2 střední cibule (nakrájet a osmahnout), 1 pl tebi, 1 rovná pl soli, 1 rovná pl majoránky, 1 rovná čl drceného kmínu, 2 pl grahamové mouky, 3-6 stroužků česneku

Sekaná z pšenice a fazolí

Rubrika: Náhražky masa | Typ článku: Recepty

Vše promícháme, vypracujeme řidší těsto, do kterého podle potřeby přilijeme vodu (zbytek z vařených fazolí a pšenice). Olejem vymastíme pekáč, hmotu rozetřeme a pečeme 50-60 minut.

Počet přečtení: 2 829 Datum: 25. 7. 2014