Recepty
![](/image.php?2534&0&t=1)
Švestkové knedlíky
Uvařené teplé jáhly spojíme rozmixovanými ovesnými vločkami nebo pohankovou moukou. Švestky obalujeme velmi slabou vrstvou těsta....Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - sladké | Typ článku: Recepty![](/image.php?2532&0&t=1)
Francouzská polévka s brokolicí
brokolice, cibule, sójová smetana Provamel, sůlRubrika: Polévky | Typ článku: Recepty![](/image.php?2530&0&t=1)
Tofu Marlen dresink
uzené tofu, 1 pl olivového oleje, 1/4 lž česneku, 1 pl citrónové šťávy, vodaRubrika: Zálivky a dresinky | Typ článku: Recepty![](/image.php?2528&0&t=1)
Bylinkový dresink
2 pl jablečného octa, 2 pl olivového oleje, 1 stroužek rozetřeného česneku, 1/2 lž bazalky, 1/2 lž dobromyslu, 1 lž sladěnky, 1...Rubrika: Zálivky a dresinky | Typ článku: Recepty![](/image.php?2524&0&t=1)
Zelený salát
Růžičky brokolice nakrájíme na jemno a zalijeme dresinkem.Rubrika: Saláty | Typ článku: Recepty![](/image.php?2526&0&t=1)
Základní dresink
2 šl sójového mléka Provamel Natural, 2 pl umeocta, 4 pl oleje, kopr, cibulka. Všechno mixujeme asi 10 minut.Rubrika: Zálivky a dresinky | Typ článku: Recepty![](/image.php?2522&0&t=1)
Ječná rýže
1/2 šl hato mugi, 1/2 šl rýže natural, 1/2 šl bílé rýže, 3 šl vody, 1 lž soliRubrika: Jídla z obilnin | Typ článku: Recepty![](/image.php?3086&0&t=1)
Čaj hato mugi
1 pl zrn hato mugi opražíme na suché pánvi, přidáme vodu a vaříme 15-20 minut. Vlivem silného čistícího účinku můžou se...Rubrika: Čaje | Typ článku: Recepty![](/image.php?3084&0&t=1)
Hrachové špaldoto
1/2 šl hrachu, 1/2 šl ječných krup, 1/2 šl špaldových krup, 2 ks cibule, 2 stroužky česneku, olej, sůl, majoránkaRubrika: Jídla z obilnin | Typ článku: Recepty![](/image.php?3082&0&t=1)
Ječné kroupy
1 šl krup, 3 šl vodyRubrika: Jídla z obilnin | Typ článku: Recepty