Honolulu „dip“
Rozmixujeme 1 1/3 šl tofu, 5 pl rajského protlaku, 1/4 šl umeocta, 1/4 šl oleje, 4 čl sójové omáčky, 2 čl arašídového másla, 1 čl …
Rozmixujeme 1 1/3 šl tofu, 5 pl rajského protlaku, 1/4 šl umeocta, 1/4 šl oleje, 4 čl sójové omáčky, 2 čl arašídového másla, 1 čl …
Rozmixujeme 450 g tofu, 5 pl oleje, 1 pl jablečného octa, 1 pl sójové omáčky, 1/2 čl sušeného česneku, přidáme 1/2 šl jemně …
1šálek jablečného nebo vinného octa, 1 šálek vody, 2 pl citronové šťávy, 1/2 okurky, nakrájené na větší kusy, 1 malá cibule, …
1 šálek rajčatové šťávy, 1 šálek rajského protlaku, 1/3 šálku octa, 3/4 čl citronové šťávy, 1 čl italského koření, 1 čl sójové …
1 konzerva rajčat (asi 420 g), 1/2 malé cibule, 1/4 šálku nakrájených zelených chilli paprik (v konzervě), 3–4 pl nakrájeného …
2 šálky rajského protlaku, 2 šálky konzervovaných rajčat, 1 čl sušené cibule v prášku, 1/2 čl česnekového prášku (granulovaného …
3 1/2 šálku rajského protlaku, 1/2 čl bazalky, 1/2 čl dobromyslu (oregana), 1/2 čl česnekového prášku (granulovaného česneku), 1 …
2 šálky rajčatového protlaku, 2 šálky vody, 6 pl celozrnné pšeničné mouky, 1/4 čl česnekového prášku (granulovaného česneku), 4 pl …
3 šálky rajčatového protlaku, 1/2 šálku jablečné šťávy, 2 čl chilli koření, 2 pl sójové omáčky tamari, 2 pl sušené petržele, 1/2 …