Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Polévka adzuki

1 hrnek fazolí adzuki, 5 hrnků vody, 1 cibule, bobkový list, větvička rozmarýnu, celer, 1 hrnek nakrájené mrkve, 0,5 čl soli, 0,5 hrnku nakrájené zelené petržele, 1 pl sójové omáčky nebo misa
Rubrika: Polévky
|
Typ článku: Recepty

Předem namočené fazole dáme do tlakového hrnce, přidáme vodu, bobkový list, rozmarýn, cibuli a vaříme 50 minut. Potom přidáme mrkev, celer, sůl, sójovou omáčku popř. vodu a vaříme ještě 20 minut. Zdobíme petrželí.

Dobrou chuť přeje Kateřina Kukosová

Počet přečtení: 13371
Datum: 14. 4. 2009