Pohanková pomazánka | Prameny zdraví

Pohanková pomazánka

čerstvě podušená pohanka 2 š, majoránka 1 čl, bazalka 1 čl, cibule ks, sójová omáčka shoyou 2 pl, sušené francouzské droždí 6 pl, solčanka 1 čl, olivový olej 4 pl, česnek 3 stroužky, mletá paprika 1 pl, uzené tofu pro chuť, voda 1/2 –3/4 š

Pohanková pomazánka

Rubrika: Pomazánky, krémy, másla, sýry | Typ článku: Recepty

Všechno umixujeme v mixéru najemnou hmotu. Konzistenci upravíme podle svých představ přidáním vody, oleje nebo pohanky. Podle potřeby dochutíme.

Z knihy Romana a Halyny Uhrinových „Nevařte podle kuchařek“ (vydal Advent-Orion), kterou lze objednat na adrese www.a-o.cz.

Počet přečtení: 4 541 Datum: 13. 5. 2009