Orient bulgur s tofu | Prameny zdraví

Orient bulgur s tofu

2 pl sezamového oleje, cibule, česnek, tofu natural, shoyou, 1/2 lž kurkumy nebo šafránu, 1/2 šl bulguru, 1/2 květáku, 3 šl vody, zelený hrášek, 1 lž sladěnky, 2 lž wurzlu

Orient bulgur s tofu

Rubrika: Jídla z obilnin | Typ článku: Recepty

Tofu nakrájíme na plátky, naložíme do sójové omáčky shoyou a necháme marinovat. Potom plátky osmažíme zprudka na oleji a dáme na talíř. Cibuli a česnek nakrájíme a osmažíme na oleji, přidáme kurkumu, wurzl, bulgur, květák, sladěnku a vodu. Dusíme pod pokličkou 15 minut.

Přidáme zelený hrášek a vaříme ještě 10 minut. Servírujeme na talíři s květákem a okurkový salát s citrónem.

Dobrou chuť přeje Kateřina Kukosová

Počet přečtení: 4 033 Datum: 25. 1. 2009