Opečené polentové řezy | Prameny zdraví

Opečené polentové řezy

základní polenta, 2 pl hrubé mouky, 1/2 čl jemně mleté solčanky, 1/3 čl drceného tymiánu (nebo jiných bylinek), 1/2 čl soli, 4 pl oleje

Opečené polentové řezy

Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Vychladlou polentu nakrájíme na kostky velké přibližně 5x5 cm, obalíme v mouce ochucené uvedeným kořením a na oleji opatrně opečeme z obou stran dozlatova. Po upečení vzhledem připomíná smažený sýr.

Polentové řezy můžeme obalit v ochucené mouce a péct v troubě na vymaštěném plechu.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 3 318 Datum: 25. 1. 2009