Karobové kuličky (ledová čokoláda)
1/2 š svatojánského chleba (karobu), 1 š ořechového másla, 1/2 š datlí nebo rozinek (medu)
1/2 š svatojánského chleba (karobu), 1 š ořechového másla, 1/2 š datlí nebo rozinek (medu)
Uvařené jáhly rozmixujeme s trochou čerstvého nebo konzervovaného ovoce či marmeládou. Můžeme tvořit různé vrstvy podle barvy …
Šťáva z půlky malého citrónu, 2 pol. lžíce nízkotučného margarínu, 4 banány; pomerančová omáčka: 1/4 hrnku čerstvého pomerančového …
2 hrnky sójového mléka, 1 hrnek špaldové celozrnné mouky, 1 vaječný bílek, 4 polévkové lžíce oleje, 1/2 čaj. lžičky mořské soli, 1 …
1 šálek (přibližně 1,8 dl) hladké pšeničné mouky, ¾ šálku celozrnné pšeničné mouky, 1 pol. lžíce hladké sójové mouky, 1 šálek …
2 hrnky ovesných vloček, 1/2 hrnku oříšků (můžeme použít i dýňová či slunečnicová semínka nebo mandle), 1/2 hrnku strouhaného …
320 g jáhel, 200 g rozinek, 1,5 l vody, 1 lžička olivového oleje na vymazání formy, 1 lžíce karobu, 8-10 broskví (nebo 1 broskvový …
1 hrnek (1/4 l) celozrnné mouky pšeničné, 1 hrnek mouky polohrubé, asi 2/3 hrnku nerafinovaného cukru, 1 hrnek sójového mléka, …
250 g rýže natural, hrst mandlí, ovoce, skořice
350 g celozrnné pšeničné mouky, 50 g hladké sójové mouky plnotučné, 4 polévkové lžíce olivového oleje za studena lisovaného, 1 …