Megavonné krutony | Prameny zdraví

Megavonné krutony

1 bageta nebo veka, 4 lžíce olivového oleje, 1 lžička tymiánu, 1 lžička oregana, ½ lžičky majoránky, špetka soli a pepře

Megavonné krutony

Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Předehřejeme troubu na 200 oC a na plech rozložíme papír na pečení. Rozkrájíme pečivo na dvoucentimetrové kousky. V mísce smícháme olej a koření a kostky obalíme ve směsi. Rozložíme je na plech, jemně osolíme a pečeme 9-12 minut, každé 2-3 minuty otočíme.

Nasáklé vůní bylinek, tyhle sloní krutony udělají z jakékoli polévky provoněnou slavnost.

Z kuchařky Martiny Čermákové Vegmňamky nejen pro vegan(k)y. Vydalo Nakladatelství Plot.

Počet přečtení: 2 288 Datum: 20. 3. 2015