Hrachový šoulet | Prameny zdraví

Hrachový šoulet

1 š vývaru z hrachu, 3 š na hustou kaši uvařených ječmenných krup, 3 š doměkka uvařeného půleného hrachu, 2 pl oleje, 3/4 š nakrájené cibule, 1/2 čl mleté papriky, 1 čl majoránky, 1/2 čl soli, 1 čl solčanky, 4 stroužky česneku

Hrachový šoulet

Rubrika: Luštěninová jídla | Typ článku: Recepty

Na oleji osmažíme cibuli, zasypeme paprikou a odstavíme. Přidáme koření, prolisovaný česnek a smícháme s kroupami, hrachem a vývarem. Podle potřeby dochutíme.

Hrachový šoulet můžeme připravit také s pečenými kostkami tofu.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 4 286 Datum: 25. 1. 2009