Chroupavá cizrna | Prameny zdraví

Chroupavá cizrna

4 šálky cizrny z konzervy, opláchnout a přecedit, 2 čaj. lžičky olivového oleje, 1 lžička mletého římského kmínu, 1 čaj. lžička mletého čili koření, ½ kajenského pepře

Chroupavá cizrna

Rubrika: Luštěninová jídla | Typ článku: Recepty

Předehřejeme troubu na 200 oC a mřížku umístíme do jejího středu. Cizrnu vložíme do velké misky a obalíme ji ve směsi ostatních přísad. Potom ji rovnoměrně rozložíme na plech a asi 30-40 minut do pečeme do křupava.

 

Z knihy Ricka Warrena, Daniela Amena a Marka Hymana Program Daniel: Zdravší život za 40 dní. Vydalo nakladatelství Porta libri.

Počet přečtení: 3 837 Datum: 9. 9. 2016