Nové brambory s ředkvičkou | Prameny zdraví

Nové brambory s ředkvičkou

1 kg nových brambor (nebo starých, uvařených ve slupce, oloupaných a nakrájených na kostky, 1 š nakrájené cibule, 6-8 červených ředkviček nakrájených na tenké plátky, 2-3 pl oleje, 1-2 pl nadrobno nakrájené petrželové natě, 1 čl solčanky, sůl podle potřeby

Nové brambory s ředkvičkou

Rubrika: Jídla z brambor | Typ článku: Recepty

Brambory umyjeme a uvaříme, potom je nakrájíme na větší kostky. Na oleji smažíme cibuli až zesklovatí, přidáme nakrájenou ředkvičku, krátce orestujeme, přidáme koření a smícháme s bramborami a nasekanou petrželovou natí.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 2 948 Datum: 25. 1. 2009