Paprikové hranolky | Prameny zdraví

Paprikové hranolky

4 brambory, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžičky mleté papriky, 2 lžičky rozmarýny, ½ lžičky pepře (výjimečně), špetka soli

Paprikové hranolky

Rubrika: Jídla z brambor | Typ článku: Recepty

Předehřejeme troubu na 220 stupňů C a nakrájíme brambory na centimetrové nudle. Plech vyložíme papírem na pečení. Hranolky obalíme ve směsi oleje, papriky a rozmarýny.

Dáme do trouby na 15 minut. Potom je otočíme a pečeme dalších 10-15 minut. Jemně osolíme a ukusujeme.

Jak jednou okusíte domácí hranolky, nebude cesty zpět k mraženým polotovarům.

Z kuchařky Martiny Čermákové Vegmňamky nejen pro vegan(k)y. Vydalo Nakladatelství Plot.

Počet přečtení: 5 030 Datum: 24. 4. 2015