Celozrnné obiloviny snižují riziko cukrovky II. typu
Podle výsledků nedávné studie může strava bohatá na celozrnné obiloviny pomoci lidem s nadváhou snížit riziko onemocnění cukrovkou …
Podle výsledků nedávné studie může strava bohatá na celozrnné obiloviny pomoci lidem s nadváhou snížit riziko onemocnění cukrovkou …
Muži, kteří dlouhodobě dávají přednost výrobkům z celého zrna, si tak snižují riziko onemocnění cukrovkou II. typu.
Předběžné výsledky jedné malé nizozemské studie ukázaly, že již pití malého množství kávy vystavuje jednotlivce riziku snížené …
Podívejme se nejprve na krátký přehled onemocnění cukrovkou. Zvýšení hladiny krevního cukru způsobují dvě zcela odlišná …
Malá studie ukázala, že diabetici se lépe vypořádají s cukrem, když si při jídle dopřejí jako vedlejší chod i porci smíchu.
Ženy, které si občas dopřejí hrst mandlí nebo vlašských ořechů, případně porci arašídového másla, mohou mít nižší riziko …
Dr. Tanasescu z Touru University International v kalifornském Cypressu spolu s kolegy analyzovala data od více než 51 000 …
Studie na více než 4 300 dospělých ukázala, že ti z nich, kteří měli největší příjem celozrnných obilovin, jako je např. rýže …
Studie faktorů životního stylu u Indiánů kmene Pima, známých vysokým výskytem cukrovky II. typu, ukázala, že ti Indiáni, kteří …
Vědci již delší dobu varují před zdravotními riziky stravy s vysokým obsahem živočišných tuků a malým množstvím ovoce a zeleniny. …