Bábovka z Vysočiny | Prameny zdraví

Bábovka z Vysočiny

2,5 hrnku celozrnné polohrubé mouky (hrnek = 1/4 l), 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek datlí nebo rozinek rozmixovaných ve stejném množství vody, 1/4 hrnku cukru, 1 sáček sušených kvasnic (prášku do pečiva), 1 hrnek sójového mléka , 2 čl vanilkové esence, vajahit (za 1 vejce), citrónová kůra, kokos, ořechy nebo mák

Bábovka z Vysočiny

Rubrika: Moučníky, dezerty | Typ článku: Recepty

Vše smícháme, vlijeme buď do bábovkové formy (může být vysypaná kokosem) nebo na plech a posypeme povrch slunečnicovými semeny. Pečeme 30 min. při 175 oC.

Dobrou chuť přeje Jana Konečná

Počet přečtení: 3 185 Datum: 5. 9. 2014