Kapustový prejt
400 g kapusty, 400 g vařených brambor, 2 syrové brambory, 100 g cibule, 2-3 dl sójového mléka, 3 stroužky česneku, 1 lžíce oleje, …
400 g kapusty, 400 g vařených brambor, 2 syrové brambory, 100 g cibule, 2-3 dl sójového mléka, 3 stroužky česneku, 1 lžíce oleje, …
1 kg brusinek, 200 g cukru, kúra z půlky citrónu (chemicky neošetřeného), kousek celé skořice, 1 a půl sklenice vody
5 dl sójového mléka, špetka soli, rozinky, 5 lžic jemné celozrnné mouky, borůvky
Tento pokrm můžeme připravit v jakémkoliv ročním období, už jen pro dostupnost jeho surovin.
Téměř originální francouzský recept pocházející z Burgund v netradiční podobě bohaté omáčky, s chutí několika druhů hub, uzeného …
Osvěžující cuketový krém s mátou.
Těsto: 150 g mouky špaldové celozrnné, 70 g mouky žitné celozrnné (obě jemně mleté), 120 ml vody, 1 ½ čl mořské soli, 2 pl …
Veganská verze oblíbeného salátu s celozrnnými krutonky.
Dnes bych se s vámi rada podělila o delikátní recept, který si doslova zamilujete. Můžete ho použít jako dezert po obědě nebo i ke …
2 šálky karobových bonbónů, 1 šálek rozpuštěného arašídového másla, 340 gramů tofu