Tofu – mletý řízek
150 g tofu, 240 g ovesných vloček, 1 kostka zeleninového bujónu, 1 cibule, mletý zázvor, loupaný sezam, 100 g slunečnicových …
150 g tofu, 240 g ovesných vloček, 1 kostka zeleninového bujónu, 1 cibule, mletý zázvor, loupaný sezam, 100 g slunečnicových …
250 g tofu, 1 cibule, 1,5 dl oleje, 350 g mražené kukuřice, sójová omáčka, maizena, 1 litr vody, sůl
230 g tofu, 10 lžic francouzského lahůdkového droždí (anebo jedno balení čerstvého), cibule, 2 lžíce rostlinného oleje, mleté …
200 g zeleného hrášku, 200 g hlávkového zelí, 200 g mrkve, 1 větší cibule, 2 lžíce oleje, Solčanka, 200 g lahůdkového (anebo …
100 g jáhel, 50 g krup, 50 g pohanky, 20 g ovesných vloček, majoránka, 3 stroužky česneku, 1 cibule, libeček, sůl, olej na …
400 g kapusty, 400 g vařených brambor, 2 syrové brambory, 100 g cibule, 2-3 dl sójového mléka, 3 stroužky česneku, 1 lžíce oleje, …
1 kg brusinek, 200 g cukru, kúra z půlky citrónu (chemicky neošetřeného), kousek celé skořice, 1 a půl sklenice vody
5 dl sójového mléka, špetka soli, rozinky, 5 lžic jemné celozrnné mouky, borůvky
Tento pokrm můžeme připravit v jakémkoliv ročním období, už jen pro dostupnost jeho surovin.
Téměř originální francouzský recept pocházející z Burgund v netradiční podobě bohaté omáčky, s chutí několika druhů hub, uzeného …