Pizza | Prameny zdraví

Pizza

1 1/2 šálku omáčky na pizzu, 1 velký předem připravený korpus na pizzuVrchní vrstva: svazek zelených cibulek, nakrájených, nakrájená kulatá cibule, nakrájená zelená paprika, nakrájené houby, nakrájená rajčata (přidejte je na posledních deset minut zapékání), klíčky vojtěšky (přidejte je na posledních pět minut zapékání)

Pizza

Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Omáčku rozprostřete na předem připravený korpus. Přidejte všechny další ingredience (podle vašeho výběru). Pečte 20 minut za teploty 200 stupňů. Vyjměte z trouby a před porcováním nechte 5 minut stát – snadněji tak dostanete pizzu při krájení z formy.

Recepty na omáčku a korpus na pizzu byly uvedeny již dříve.

Počet přečtení: 3 086 Datum: 18. 1. 2009