Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Papriky k puknutí

2 červené papriky, 1 konzerva cizrny, 2 stroužky česneku (na plátky), 6-8 cherry rajčat (rozpůlených), 2 lžíce balzamikového octa, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce mleté papriky, 2 lžičky šalvěje, 2 lžičky oregana, špetka soli
|
Typ článku: Recepty

Předehřejeme troubu na 170 °C a vymažeme plech. Odstraníme stopku a semeník paprik a obalíme je v olivovém oleji. V míse smícháme cizrnu, česnek, rajčata, sůl, balzamikový ocet a oregano a směsí plníme papriky. Posypeme šalvějí. Smícháme olej a mletou papriku a pokapeme jím papriky. Dáme péct na 40-50 minut.

Neotřelá varianta babiččiny klasiky.

Z kuchařky Martiny Čermákové Veg mňamky nejen pro vegan(k)y. Vydalo nakladatelství PLOT v roce 2011.

Počet přečtení: 3259
Datum: 13. 9. 2013

Mohlo by vás zajímat

Paprikový sýr