Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Ořechový parmezán

Toto ochucovadlo má sýrovou příchuť, a proto se dobře hodí na těstoviny, jídla z obilovin, saláty a chuťovky, jako jsou například popcorn nebo kapustové chipsy.
|
Typ článku: Recepty

½ šálku mandlí, ½ šálku para ořechů, ½ šálku lahůdkového droždí, 2 čl saturejkového koření

Vložte všechny suroviny do kuchyňského robotu a zpracujte tak, aby ořechy byly nadrobno pomleté. Vzniklou směs přesypte do dózy s víkem nebo do sypátka a skladujte ji v chladničce.

Tip: Mandle i para ořechy zkuste nahradit jinými oříšky.

Recept pochází z Kuchařky Jak nezemřít, jejímiž autory jsou Michael Greger, Gene Stone a Robin Robertsonová. Knihu vydalo nakladatelství Noxi.

Počet přečtení: 464
Datum: 7. 10. 2022