Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Koprový dresink

2 š sójového mléka, 2 1/2 pl polohrubé mouky, 1/2 čl soli, 1 pl čerstvého nebo mraženého kopru, 1 1/2 čl cibulového prášku (umixovaná sušená cibule), 3 pl oleje, 3 čl citronové šťávy, 1 1/2 čl cukru
|
Typ článku: Recepty

V trošce mléka rozmixujeme kopr, zalijeme zbytkem sójového mléka, rozmícháme v něm mouku a za ustavičného míchání (šlehání) přivedeme do varu a vaříme 3 minuty na slabém ohni.

Přidáme ostatní suroviny a vyšleháme (v případě potřeby umixujeme), dáme do sklenice a uložíme do chladničky. Je vhodný na ochucení zeleninových salátů, luštěninových jídel, na karbanátky.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 3935
Datum: 26. 1. 2009