Kapusta s tofu
4 brambory, ½ hlávky kapusty, 1 kostka tofu, 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce slunečnicových semínek, ½ lžičky mletého koriandru, 1 lžička mletého kmínu, 2 lžíce lněných semínek, 1 lžička kurkumy
Rubrika: Zeleninová jídla
| Typ článku: Recepty
Brambory nakrájíme na malé kousky, kapustu na tenké nudličky. Brambory dáme na olivový olej, mícháme, mírně podlijeme a dusíme 5 minut. Přidáme nakrájenou kapustu, sůl, koriandr, mletý kmín, lněné semínk, kurkumu, podléváme a vaříme bez pokličky doměkka asi 10 minut, mícháme.
Tofu nakrájíme na kostky, přidáme ke kapustě, pár minut spolu podusíme. Nakonec do uvařeného přidáme slunečnicová semínka.
Z knihy Lenky Jarošové Vařit zdravě může každý. Vydalo nakladatelství Advent-Orion.
Počet přečtení: 4001
Datum: 19. 5. 2017