Čokoládový krém
80 g ovesných vloček umixujeme na jemnou mouku. 1/2 šálku vody ohřejeme a rozpustíme v ní 4 lžíce medu. Smícháme ovesnou mouku, 2 lžíce hladké sójové mouky, 2 lžíce karobu a 1/2 lžičky mleté skořice. Do této směsi vlijeme vodu s medem, přidáme 4 lžíce margarínu Provamel a dobře promícháme. Necháme v chladu ztuhnout.
Rubrika: Moučníky, dezerty
| Typ článku: Recepty
Mažeme na celozrnný chléb nebo pečivo jako sladkou pomazánku. Povrch můžeme ozdobit tenkými kolečky banánů. Hotový krém uchováváme v uzavřené sklenici v ledničce maximálně 2 týdny. (Pozor na plíseň.)
Dobrou chuť přeje Jitka Pohanková
Počet přečtení: 5721
Datum: 4. 4. 2010