Bezlepkové bochánky | Prameny zdraví

Bezlepkové bochánky

2/3 š sojových bobů (2 š namočených - přes noc), 2 š vody, 2 pl medu, 2 pl oleje, 2 čl soli, 4 pl kokosu, 2 a 1/4 š kukuřičné mouky, 3/4 čl soli

Bezlepkové bochánky

Rubrika: Moučníky, dezerty | Typ článku: Recepty

Vše kromě mouky vymixujeme do hladka. Těsto dáme do mísy a vmícháme mouku. Plech s vymazanými formičkami vložíme do trouby a troubu předehřejeme. Plech pak vyjmeme z trouby, formičky naplníme těstem a pečeme asi 1 hod. při teplotě 180 stupňů. Těsto můžeme také rozprostřít na plech a pak krájet na čtverečky.

Bochánky jsou výborné s džemem.

Počet přečtení: 3 476 Datum: 30. 5. 2014