Avokádová pomazánka | Prameny zdraví

Avokádová pomazánka

2 měkká avokáda (rozmačkaná na pastu), 1 velká cibule (nakrájená), 2 nakrájené papriky (nadrobno), 2 prolisované stroužky česneku, 3 nakrájená rajčata (nadrobno), šťáva z půlky citrónu, solčanka, francouzské lahůdkové droždí

Avokádová pomazánka

Rubrika: Pomazánky, krémy, másla, sýry | Typ článku: Recepty

Suroviny smícháme, podle chuti přidáme solčanku a droždí a podáváme namazané na celozrnný chléb. Pokud pomazánku hned nezkonzumujeme, uchováváme ji v chladničce. Vložíme přitom do ní pecku z avokáda, která brání tomu, aby se kazila.

Dobrou chuť přeje Jana Konečná

Počet přečtení: 8 144 Datum: 10. 10. 2014