Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Recepty

Zapékané brambory s pórkem

500 g pórku nakrájeného na kolečka 1,5 cm silná vaříme 8 minut, scedíme. 500 g brambor na plátky 1,5 cm vaříme zvlášť 10 minut...Rubrika: Jídla z brambor | Typ článku: Recepty

Zapékané brambory s tofu

500 g uvařených brambor nakrájíme na plátky, balíček tofu (natural, uzené) nakrájíme nadrobno, ochutíme sójovou omáčkou...Rubrika: Jídla z brambor | Typ článku: Recepty

Zapékané brambory s tofu a kyselým zelím

3 pl rostlinného tuku, 2 š cibule nákrájené na kolečka, 5-6 větších brambor uvařených ve slupce a oloupaných, 4 š kyselého...Rubrika: Jídla z brambor | Typ článku: Recepty

Zapékané brambory s tofu a se zelím

3 pol. lžíce rostlinného másla, 2 šálky (1 šálek je přibližně 1,8 dl) cibule nakrájené na kolečka, 5-6 větších brambor...Rubrika: Jídla z brambor | Typ článku: Recepty

Zapékané mexické wrapy

4-5 kukuřičných tortil, 2 hrnky žampionů, nakrájených, 2 hrnky nebo 1 větí plechovka pinto fazolí, 2 lžíce šťávy z limetky, 2...Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Zapékané těstoviny s cizrnou a zeleninou

olej 1 pl, cibule nakrájená 2 pl, solčanka 1 čl, česnekový prášek 1 čl, shoyu – sójová omáčka 1 pl, voda 4 š (1 š = 2 dl)...Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Zapékané těstoviny s tofu a brokolicí

tofu bílé (uzené nebo mix) kostky, olej slunečnicový 1–2 pl, cibule 1 ks, kapie sterilovaná 3 pl, hrášek sterilovaný 3 pl...Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - sladké | Typ článku: Recepty

Zapékané tofu medailónky se žampiony

Marináda: shoyu – sójová omáčka 5 pl, bazalka 1 čl, česnekový prášek 2 čl, olej 2 pl, solčanka na ochucení, olej 1 pl...Rubrika: Jídla z tofu a sóji | Typ článku: Recepty

Zapékaný květák

Z 1 pl olivového oleje a 1 vrchovaté pl CZ mouky připravíme jíšku, do které postupně přidáme 300 ml sójového mléka.Rubrika: Zeleninová jídla | Typ článku: Recepty

Zapékaný květák v bramborové kaší

brambory 900 g, sójové mléko 150–200 ml, zelená cibulka 2 ks, olej 2 PL g, sůl na dochucení , ovesné vločky jemné 1 š, květák...Rubrika: Zeleninová jídla | Typ článku: Recepty