Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Rajská omáčka s celerem

2 pl oleje, 1/2 š nakrájené cibule, 2 bobkové listy, 1/3 š jemně nastrouhaného celeru, 1 nakrájené rajče, 3-4 pl rajského protlaku, 3-4 pl celozrnné žitné mouky, 2 š studeného sójového mléka, 1 čl soli, 1 pl cukru, citronová šťáva podle potřeby
Rubrika: Omáčky
|
Typ článku: Recepty

Na oleji podusíme cibuli, přidáme bobkový list, celer a nakrájené rajče. Společně vše dusíme, přidáme rajský protlak a trochu osmažíme. Zaprášíme moukou, zamícháme, zalijeme vodou a sójovým mlékem, rozšleháme a za občasného míchání vaříme až do požadované hustoty. Přecedíme nebo prolisujeme přes síto.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 3586
Datum: 25. 1. 2009