Pikantní omáčka na polentu (neochucenou) | Prameny zdraví

Pikantní omáčka na polentu (neochucenou)

Na 1 pl olivového oleje a 1 pl vody smažíme 5 minut 1 velkou nakrájenou cibuli a 2 utřené stroužky česneku. Přidáme 125 g nakrájených hub, 2 l sladké papriky, 1 l tymiánu a 1 chilli papričku ( 1/4 l chilli koření) a 5 minut dusíme.

Pikantní omáčka na polentu (neochucenou)

Rubrika: Omáčky | Typ článku: Recepty

400 g nakrájených rajčat (v zimě rajčatový protlak ne v plechu ve skle bez konzervace a přisolování či přislazování) přidáme ke směsi a dusíme ještě asi 20 minut.

Dobrou chuť přeje Jitka Pohanková

Počet přečtení: 2 946 Datum: 12. 3. 2010