Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Oříškové lupínky

4 bílky ušleháme na tuhý sníh, přidáme 70 g přírodního cukru, 140 g CZ mouky a 100 g celých lískových oříšků a lehce promícháme. Formu na srnčí hřbet dobře vymažeme olivovým olejem a vysypeme CZ moukou.
|
Typ článku: Recepty

Pečeme dorůžova v mírně vyhřáté troubě. Ve formě necháme vychladnout, zabalíme do utěrky a na 24 hodin dáme do chladu. Druhý den nožem pilkou nakrájíme na 1-2 mm silné plátky, rozložíme je vedle sebe na suchý plech a v mírně vyhřáté troubě pečeme až začnou mírně hnědnout.

Dobrou chuť přeje Jitka Pohanková

Počet přečtení: 3563
Datum: 17. 12. 2009