Ochucené bramborové „Bobo“ kroketky | Prameny zdraví

Ochucené bramborové „Bobo“ kroketky

2 š jemně nastrouhaných, ve slupce uvařených brambor, 2 pl polohrubé mouky, 2 pl celozrnné mouky, 2/3 čl soli, 1 čl solčanky, 1 pl lněného semínka, 1 čl majoránky, 1 pl oleje

Ochucené bramborové „Bobo“ kroketky

Rubrika: Přílohy z brambor | Typ článku: Recepty

Suroviny smícháme, vypracujeme těsto a necháme chvíli stát. Potom rukama tvoříme malé kuličky, vkládáme je do rozpáleného oleje a ze dvou stran pomalu smažíme dohněda. Kroketky můžeme podávat jako přílohu k jídlům nebo po polití vhodnou omáčkou jako hlavní jídlo.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 3 336 Datum: 25. 1. 2009