Nemoci
![](/image.php?2152&0&t=1)
Jak proti rakovině
Konečně je věda o výživě na stopě dlouho předvídané souvislosti mezi výživou a rakovinou! Rakovina je druhou nejčastější...Rubrika: Rakovina | Typ článku: Články![](/image.php?750&0&t=1)
Strava a redukce stresu zpomaluje růst nádorů prostaty
Výsledky malé studie naznačují, že strava s nízkým obsahem tuku a vysokým obsahem vlákniny spolu s redukcí stresu dokáží...Rubrika: Rakovina | Typ článku: Studie![](/image.php?724&0&t=1)
Živočišné tuky zvyšují riziko dvou druhů rakoviny
Lidé, kteří mají v oblibě maso, sýry a plnotučné mléčné výrobky, si zvyšují riziko vzniku rakoviny jícnu a žaludku. Výskyt...Rubrika: Rakovina | Typ článku: Studie![](/image.php?706&0&t=1)
Víte o tom, že jste nemocní?
Přelomová studie v Texasu identifikovala velké množství lidí, kteří si nebyli vědomi toho, že mají vysoký krevní tlak nebo...Rubrika: Další nemoci | Typ článku: Studie![](/image.php?1030&0&t=1)
Globální problém zachování života - víme co s tím?
Následky válek,mnoha různých katastrof a vraždění nás mnohé zdvíhá ze židlí a jsme ochotni různým způsobem investovat do...Rubrika: Srdce a cévy | Typ článku: Články![](/image.php?708&0&t=1)
Tuky versus kouření, co více?
Máte-li nadváhu, existuje vyšší riziko, že se u vás rozvine nějaké chronické onemocnění, než u někoho, kdo kouří. Vědci...Rubrika: Další nemoci | Typ článku: Studie![](/image.php?704&0&t=1)
Šťáva z hroznového vína chrání srdce
Podle výsledků studie z nedávné doby přispívá piti šťávy z růžového hroznového vína ke zdravější funkci srdce...Rubrika: Srdce a cévy | Typ článku: Studie![](/image.php?700&0&t=1)
Pojď sem! Ukaž ruce!
Vaše maminka vám vždycky říkala, že trochu mýdla a vody je důležitým opatřením, jak zabránit onemocnění. Americké...Rubrika: Infekční nemoci | Typ článku: Studie![](/image.php?684&0&t=1)
Kdo vydrží, ten vyhraje
Již dlouho se ví, že příliš mnoho tuku ve stravě, a zvláště příliš mnoho nejškodlivějších druhů tuků, může způsobit...Rubrika: Srdce a cévy | Typ článku: Studie![](/image.php?676&0&t=1)
Celozrnná strava snižuje riziko srdečního onemocnění
Výsledky nové korejské studie svědčí o tom, že pacienti se srdečním onemocněním, kteří jedí namísto rafinovaných obilovin...Rubrika: Srdce a cévy | Typ článku: Studie