Kukuřičná polévka | Prameny zdraví

Kukuřičná polévka

1,5 sáčku mražené kukuřice, 200 g rajčatového protlaku, 3 nakrájená rajčata (lze vynechat), 1 velká cibule nakrájená na kostičky, 1 lžíce olivového oleje, 500 ml zeleninového vývaru (nebo 1 kostka würzlu nebo 1 lžíce würzlu v prášku), 4 lžíce sójové smetany Provamel (pro zjemnění a ozdobení)

Kukuřičná polévka

Rubrika: Polévky | Typ článku: Recepty

Na 1 lžíci oleje a lžíci vody orestujeme cibuli, přidáme kukuřici, rajčata, protlak a vývar (vodu s würzlem). Krátce povaříme a asi dvě třetiny polévky rozmixujeme a vrátíme zpět ke zbytku. Na talířích zdobíme lžící sójové smetany.

Počet přečtení: 3 183 Datum: 20. 4. 2012