Křehký jahelník | Prameny zdraví

Křehký jahelník

1 š jáhel, 3 š vody, 3 š 100% ananasového džusu (neslazeného), 3 čl vanilky, 1 a 1/2 čl soli, 1 a 1/2 čl citrónové kůry (není nutné), 4 š granoly, 4 š banánů nakrájených na kolečka

Křehký jahelník

Rubrika: Moučníky, dezerty | Typ článku: Recepty

Jáhly uvaříme doměkka (asi 45-60 min). Vymažeme zapékací misku (cca 23x33 cm), vsypeme 2 š granoly, poklademe vrstvu banánů, jáhlový krém, vrstvu banánů (banány a jáhlový krém střídáme tak dlouho, až vyčerpáme suroviny). Nakonec posypeme zbytkem granoly.

Podáváme buď přímo, nebo vychlazené.

Počet přečtení: 3 485 Datum: 13. 6. 2014