Černoušci | Prameny zdraví

Černoušci

2 šálky lískových oříšků, 2 lžíce kokosového oleje, 2 lžíce sirupu z agáve, 2-3 lžíce kvalitního kakaového prášku

Černoušci

Rubrika: Moučníky, dezerty | Typ článku: Recepty

Všechny suroviny umístíme do kvalitního mixéru a umixujeme. Postup je podobný jako u ořechového másla. Budete muset po chvíli zastavit mixér, setřít ze stěn oříšky a v mixování pokračovat až do doby, než vznikne hladká směs.

Umixované těsto vyklopíme do misky a namočenýma rukama tvarujeme kuličky, které pokládáme na plát sušičky a palcem stlačíme. Do prohlubeniny vmáčkneme lískový oříšek. Takto připravené černoušky sušíme (můžeme i v troubě) tři hodiny.

Počet přečtení: 672 Datum: 26. 12. 2018