Broskvová zmrzlina | Prameny zdraví

Broskvová zmrzlina

1 š kešu nebo slunečnice, pl čl vanilky, 1/4 š medu, 2 a 1/2 š šťávy z broskví a vody, 3 pl pomerančového sirupu, 2 š zavařených broskví (půlky)

Broskvová zmrzlina

Rubrika: Ovocné recepty | Typ článku: Recepty

Všechno dáme do mixéru a do hladka rozmixujeme. (Můžeme také nejprve rozmixovat ořechy s malým množstvím šťávy a pak přidat ostatní suroviny.)

Dáme do nádoby a zmrazit do mrazničky. Po zmražení vyjmeme a po chvíli vyklopíme na desku. Pokrájíme a rozmixujeme v mixéru. Ihned podáváme.

Obměna: Před zmrazením můžeme vmíchat syrové ovoce.

Počet přečtení: 2 724 Datum: 28. 3. 2020