Magazín zdraví
Články
Encyklopedie
Poradna pro duševní zdraví
Poradna výživy
Přírodní léčba
Rady lékaře
Recepty
Studie
Časopis Prameny zdraví
O časopisu Prameny zdraví
Přihláška k odběru
Archiv
Knihy
Newstart pobyty
Co je to NEWSTART
Nabídka pobytů
Místa konání a přihlášky
Ohlasy účastníků
Fotogalerie
Hubneme zdravě
O kurzu
Výsledky
Přihláška
O nás
Aktuality
Kdo jsme
Kontakty
Reklama
Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci
Magazín zdraví
Strava
Potraviny
Ostatní potraviny
Brambory
Brambory
Sladké brambory, batáty
Sladké brambory jsou jedním z mých oblíbených jídel.
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Jam
Bílý jam, tak jako ostatní podobné hlízy s tímto názvem, je v mnohých tropických regionech základní potravinou. Jam obsahuje...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Maniok
Hlíza keře, který se pěstuje v tropických oblastech Ameriky, Afriky a Asie. Jí se vařený jako brambory a pro mnohé obyvatele zemí...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Brambor
Francisco Pizzaro přivezl brambory z Peru do Sevilly v roce 1543, a protože se velmi dobře ujaly, rychle se rozšířily po celém...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Povijnice jedlá
Španělé přivezli povíjnici jedlou z Haiti do Evropy, odkud se následně rozšířila do celého světa. V hlíze povíjnice jedlé...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Proč je dobré brambory nejprve uvařit ve slupce a teprve potom je nakrájet?
Když brambory nejprve nakrájíte a potom vaříte – a to ještě ve slané vodě – draslík z nich se vyplaví do vody a do brambor se...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Poradna výživy
Brambory na žaludek
V roku 1534 přistál v Seville Francisco Pizzaro a vyložil tam první hlízy brambor z Peru - a protože se brambory snadno pěstovaly...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Rubriky
Recepty
Strava
BIO
Potraviny
Stravování
Vegetariánství
Výživová poradna
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci
Časopis prameny zdraví
2025 / Obraz lásky
Ellen G. Whiteová
Nabídka
newstart pobytů
Aktuální nabídka
kurzů a seminářů
Odběr článků z webu