Zelený ječmen - čistí, hojí, vyživuje, posiluje
Ječmen – to nejsou jen kroupy. Slyšeli jste o zeleném ječmeni? Mnozí lidé si myslí, že k tomu, aby mohli vykonávat těžkou fyzickou …
Ječmen – to nejsou jen kroupy. Slyšeli jste o zeleném ječmeni? Mnozí lidé si myslí, že k tomu, aby mohli vykonávat těžkou fyzickou …
„Hrách a kroupy, to je hloupý, to my máme každý den…“ posteskl si kdosi v již zmiňované lidové písničce. Možná mu to nechutnalo, …
Jahody - člen rodiny růžovitých rostlin (Rosacea), které rostou v zahradě nebo divoce v lesích po celé Evropě. Kdo by je neměl …
V pohádce O dvanácti měsíčkách zlá macecha vyslala Marušku pro jahody v zimě. Jasně, sledovala jediný cíl – zbavit se Marušky.
Dali byste si škubánky, ale z nějakého důvodu nemůžete nebo nechcete použít brambory? Udělejte si jáhlové škubánky. Jak název …
Jablko si může dovolit snad každý. Obsahuje pektiny, tedy vlákninu, která výborně čistí střeva. Poskytne nám služby jako adsorpční …
Když se řekne chřest, jako by se ozvalo: afrodiziakum. Snad proto, že chřest čili špargl je bohatý na vitamin E, který leccos …
Chlorella – to je přímo vitaminová bomba! Chlorella je sladkovodní řasa, nemá tedy «mořskou» příchuť. Speciální technologií se …
Čti čija. Semínka šalvěje hispánské se stávají celosvětovým hitem. To pro svůj obsah hodnotných živin i pro to, že mají bobtnavý …
Hřebíček používáme k ochucení máku nebo do povidel či do perníku. Nedovedeme si bez něj představit svařené víno.