Konzumace syrové zeleniny a ovocných šťáv mi způsobuje trávicí problémy. Co mám dělat?
Když jíme syrovou cibuli, papriky, okurky a ředkvičky, můžeme se běžně setkat s trávicími problémy. Tyto druhy zeleniny jsou lépe …
Když jíme syrovou cibuli, papriky, okurky a ředkvičky, můžeme se běžně setkat s trávicími problémy. Tyto druhy zeleniny jsou lépe …
Během prvních pár dnů přechodu na zdravou stravu si lidé běžně stěžují na pocity hladu. Měli byste na tyto pocity reagovat a jíst …
Křeče mohou být někdy důsledkem přítomnosti velkého množství vlákniny ve střevech, která nejsou zvyklá na takové množství …
Pokud jste odpověděli, že červená paprika, pak jste se strefili! Ano, v tomto druhu zeleniny se nachází více vitamínu C než třeba …
Tento speciální druh droždí je dalším častým uváděným zdrojem vitamínu B12. Avšak ne každé pivovarské droždí obsahuje podstatné …
Chemickými analýzami bylo zjištěno, že mikrořasy, jako je spirulina nebo chlorela, mají velmi vysoký obsah vitamínu B12 - až 40 …
Úplní vegetariáni v západních zemích se spoléhají zejména na fermentované potraviny, mořské řasy a droždí - jako na zdroje …
Již od pradávna měl chléb a pečivo nezastupitelnou roli ve výživě lidí: „Chléb náš vezdejší". Tradičně se používala mouka z celých …
Když se mluví o správné výživě, hned po dětské výživě je dalším emocionálně nejžhavějším tématem výživa v těhotenství. Odborníci …
Průmysl výroby nápojů používá nejvíce cukru ze všech potravinářských sektorů. Množství cukru a kalorií, které lidé přijímají v …